Ukratko o nama

Tedeko Solar Energy je firma čija je osnovna djelatnost projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za centralno grijanje, solarne sisteme, toplotne pumpe, klimatizaciju, peći na pelet i kotlove na pelet. Sjedište firme je u Radanovići, Kotor, osnovan 2005. godine. Zavidne poslovne i stručne rezultate u ovim područjima djelovanja postigli smo praćenjem najnovijih dostignuća u ovoj oblasti, te saradnjom sa renomiranim svjetskim proizvođačima.

Svojim asortimanom opreme možemo zadovoljiti potrebe manjih porodičnih kuća, vikendica, ugostiteljskih objekata ali isto tako i zahtjevnije objekte kao što su stambene zgrade, sportske dvorane, proizvodni pogoni, firme, hoteli, javni objekti (škole, vrtići, ambulante, domovi zdravlja) itd.

Bogatom paletom proizvoda poznatih proizvođača kao sto su Buderus, Viessmann, Vaillant, Stadler, Viadrus, Centrometal, Alfaplam, Windhager, Kermi, Vogel&Noot, Giersch, Lipovica, Aklimat, Samsung, LG, Daikin, Toshiba, Fujitsu Junkers, Viega, Rotex,  i mnogi drugi, i pokrivamo sve zahtjeve potrošača u smislu svih vrsta instalacija solarnog zagrijavanja vode, centralnog grijanja, grijanja na pelet i klimatizacije. Veliki izbor pratećeg instalacionog materijala omogućuje potencijalnom kupcu kupovinu kompletnog sistema uz maksimalnu uštedu vremena i finansijskih sredstava te kasniju podršku u smislu servisa i stručnih savjeta o održavanju kupljene opreme ili instalacije.

Raspolažemo sa svim potrebnim vozilima za obavljanje svojih djelatnosti. Naša vozila imaju sav potreban alat za sve vrste instalacija koje izvodimo i specijalno su opremljena za tu namjenu, te sadrže sav potreban fiting za varenje i spajanje crnih cijevi, pocinčanih cijevi, bakrnih cijevi, press fiting ili PE-X instalaciju.

Danas na tržištu postoje gotovo svi materijali koji su potrebni u našoj struci, ali ipak se ponekad događa da nekih materijala trenutno nema, zbog tog razloga držimo nadopunjeno vlastito skladište kako bi izbjegli određene probleme u datoj situaciji. Zbog toga se možemo pohvaliti da u 90% slučajeva sve nastale probleme možemo riješiti prvim dolaskom tj. odmah i na licu mjesta, a također i malo veće zahvate na etažnom sistemu centralnog grijanja ili solarnog sistema.

Sa stručno osposobljenim kadrom za obavljanje djelatnosti možemo uhvatiti u koštac sa svim iznenađenjima i izazovima koji nas očekuju svakodnevno u obavljanju svojih preuzetih nam obaveza, ali isto tako i sa svim novostima u smislu kvalitete, novih proizvoda i praćenja novih tehnologija.

Call Now Button